Yayınlanma Tarihi: 21 Aralık 2011 Çarşamba

Üniversitemiz Rektörü ALKAN’a Danişmend Gazi İ.Ö.O İdare Heyetinden Ziyaret

Danişmend Gazi İ.Ö.O idare heyeti, öğretmenleri ve öğrencileri ile 20.12.2011 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü Şule TOKSOY, ziyaretteki amaçlarının Danişmend Gazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, öğrencisi ve velileri ile Üniversitemizin katkılarını da yanlarına alarak, Üniversitemizin geniş imkanlarından yararlanmak istediklerini ifade etti. Üniversite ile işbirliği ve dayanışma içinde çalışmak istediklerini belirten TOKSOY, amaçlarının kültürel yönden gelişmek olduğunu belirtti.Ziyaret esnasında öğrenciler tarafından hazırlanan tablo ve taş boyaması örneklerini Rektörümüz ALKAN’a  hediye ettiler. Üniversitemiz tarafından da öğrencilere çanta ve hediyeler takdim edildi.

Ziyaretlerinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Üniversitemizin elinden gelen bütün imkanları ile katkı vermeye hazır olduklarını ifade etti.