Yayınlanma Tarihi: 13 Aralık 2011 Salı

Üniversitemiz Rektörü ALKAN Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, 12 Aralık 2011 Pazartesi günü düzenlediği yemekle yazılı ve görsel medya mensuplarıyla bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe üniversitemiz yönetiminin yanı sıra Çorum Gazeteciler Cemiyeti Şevket ERZEN, Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Nadir YÜCEL ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ın yemek öncesi basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmasında, basının 4. kuvvet olarak önemli bir konuma sahip olduğunu ve medyanın üniversitenin ilerlemesindeki etkisinin farkında olduklarını dile getirdi. Rektör ALKAN, üniversite ve basın işbirliğinin daimi olması gerektiğini vurguladı. Üniversitelerin bulundukları kentlere güç kattığını dile getiren ALKAN, üniversite-sanayi, üniversite-halk işbirliğini gerçekleştirerek şehrin sahip olduğu potansiyeli gün yüzüne çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı. Tıp Fakültesi ve kampüs alanı ile çalışmaların devam ettiğini ifade eden Rektör ALKAN, Tıp Fakültesi için gerekli izinlerin alındığını ve fakültenin bundan sonra Çorum’da daha işlevsel hale geleceğini belirtti. Tanıtım faaliyetlerinden de bahseden ALKAN, Ankara ve İzmir’de yapılan tanıtımların İstanbul ve Gaziantep’te devam edeceğinin altını çizerek, önümüzdeki günlerde Çorum ve çevre illerdeki liselerde de tanıtım etkinliklerinin olacağını belirtti.

Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Nadir YÜCEL, üniversitemizin tercih edilen bir üniversite olması için basın yayın organları olarak üstlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket ERZEN, üniversitenin son aylarda yaptığı çalışmaların kendilerini memnun ettiğini belirterek, her türlü işbirliğine hazır olduklarını kaydetti. 
Program sonunda Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket ERZEN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN'a, Gazeteciler Cemiyeti'nin rozetini taktı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube