Yayınlanma Tarihi: 12 Aralık 2011 Pazartesi

Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğinden Üniversitemiz Rektörü Alkan’a Ziyaret

Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği, 12 Aralık 2011 Pazartesi günü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ ı makamında ziyaret etti.

Çorum Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Başkan Yardımcısı Ünal CEVİZCİ,  Rektör ALKAN’ ı tebrik ederek, göreve başladığı andan itibaren üniversitenin şehirle kaynaşmasını ve bütünleşmesini sağladığını belirtti. “Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği olarak yapacağımız faaliyetlerde sizleri de yanımızda görmek istiyoruz" diyen CEVİZCİ, üniversite ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretlerinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Rektör ALKAN, üniversite olarak Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin yapacağı faaliyetlerde iş birliğine açık olduklarını ve her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanlarında olacaklarını ifade etti.