Yayınlanma Tarihi: 22 Kasım 2011 Salı

Üniversitemiz Öğretim Elemanları, Ortaköy’e Ziyarette Bulundu

Çorum Ortaköy İlçesi’nin Tanıtılması ve Kalkındırılması kapsamında Ortaköy Belediye Başkanı Ali ERGİN ve Ortaköy Kaymakamı Zeliha UYAN, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim elemanları tarafından 19 Kasım 2011 tarihinde ziyaret edildi.

Ziyarete üniversitemiz öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Dr. Hasan Hüseyin DOĞAN, Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş BAŞÇI, Yrd. Doç. Dr. İlker SAKINÇ, Yrd. Doç. Dr. Habip AKDOĞAN, Yrd. Doç. Dr. Yaşar SELÇUK, Yrd. Doç. Dr. Gökben BAYRAMOĞLU, Yrd. Doç. Dr. Nur ŞAT, Öğr. Gör. Dr. Erginbay UĞURLU, Öğr. Gör. Veysel DİNLER ve Fakülte Sekreteri Ragıp ATALAY katıldı. Ortaköy Belediye Başkanı ve Ortaköy Kaymakamı ile yapılan kahvaltıda,Ortaköy’ün tanıtılması ve kalkındırılması ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.