Yayınlanma Tarihi: 12 Ekim 2011 Çarşamba

Üniversitemizde “Zirveden Gelen Topuk Sesleri” Adlı Panel Düzenlendi

Üniversitemiz “Zirveden Gelen Topuk Sesleri” Konulu Bir Panel Düzenliyor

Üniversitemiz, TOBB Çorum Girişimciler Kurulu, İşletmecilik ve Girişimcilik Kulübü katkılarıyla, 17 Ekim 2011 Pazartesi günü Saat:14.00’de, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda  “Zirveden Gelen Topuk Sesleri” konulu bir  panel düzenlenleyecektir.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Gülen ELMAS ARSLAN’ın oturum başkanlığında gerçekleşecek olan panelde, DEİK Türk-Mısır İş Konseyi Başkanı ve TOBB Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zuhal MANSFIELD , TOBB Amasya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayten ÇÖL ve TOBB Çorum Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Süreyya DAŞCI COŞKUNSU konuşmacı olarak yer alacaktır. Programın sonunda konuklara bir kokteylle ikramda bulunulacaktır.