Yayınlanma Tarihi: 17 Şubat 2020 Pazartesi

Kampüs Kart Uygulaması Başlıyor

Hitit Üniversitesi, öğrencilerine sunduğu hizmetlerini daha iyi koşullar altında sağlayabilmesi için  “Kampüs Kart Projesini” hayata geçirecek.

Üniversitemiz ile Türkiye Halk Bankası arasında yapılan protokol kapsamında, öğrencilerimizin başvuruda bulunarak sahip olabileceği Kampüs Kart’ın, ilk etapta, yemekhane hizmetleri için ödeme aracı olarak kullanılması planlanıyor.

Kampüs Kart, öğrencilerimize, yemekhanede ödeme noktasında uzun süre beklemeden, daha hızlı bir geçiş sağlama imkanı sunacak. Yemek ücretleri, yemekhane girişinde kurulması planlanan turnikelerde bu kart okutularak kısa sürede ödeme yapılabilecek. Aynı zamanda öğrencilerimiz Kampüs Kart ile yemek ücretlerindeki indirimlerden de faydalanabilinecek.

Üniversite kimlik kartlarına, ödeme aracı özelliğinin kazandıracak Kampüs Kart’a bakiye dolumu, üniversite yerleşkesi içindeki veya dışındaki Halk Bankası’na ait ATM, KİOSK, Dialog, Internet gibi alternatif dağıtım kanallarını kullanarak gerçekleştirebilecek. 

Kampüs Kart, kütüphane hizmetlerinde de kullanılabilecek. Öğrencilerimiz, kütüphaneye giriş çıkışlarda, kaynak ödünç alımı ve teslimatında, kimlik bilgilerine ilişkin verilerin kayıtlı olduğu Kampüs Kart’ı kullanabilecek. Kütüphane hizmetlerinde kimlik yerine kullanılabilecek olan Kampüs Kart, öğrencilerimize ve personelimize, kaynak, ödünç alan tarafın kimlik bilgileri gibi verilerin kayıt işlemlerinin kısa sürede gerçekleştirilmesini sağlayacak.

Kısmi Zamanlı Öğrencilerimizin Maaş Ödemeleri de Bu Kart Üzerinden Yapılacak

Kampüs Kart’ın daha sonraki dönemlerde, kısmi zamanlı öğrencilerin maaş ödemelerinin yapılmasında da kullanılması planlanıyor. 

Öğrencilerimiz, Kampüs Kart uygulaması sayesinde birçok kartı yanında taşımak yerine tek bir kartla, üniversite yerleşkesinde mevcut ve daha sonraki dönemde verilmesi planlanan hizmetlerden yararlanabilecek.

Öğrencilerimizin HUBİS Üzerinden Onay Vermeleri Yeterli

Öğrencilerimizin, yemekhane, kampüs ve bina girişleri ile sunulacak diğer kolaylıklardan yararlanmalarını sağlayan Kampüs Kart’a başvuru işlemlerini başlatılabilmesi için öğrenci sistemi giriş (HUBİS) paneli üzerinden, “Kişisel Verilerin Korunması Kapsamında Açık Rıza Beyanı” başlıklı metni okuyarak onay vermeleri yeterli.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube