Yayınlanma Tarihi: 24 Ocak 2020 Cuma

Lisansüstü Programlarımıza Başvurular Sonuçlandı

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi için Sosyal, Fen ve Sağlık Bilimleri Enstitülerimizin Lisansüstü Programlarına başvurular elektronik ortamda alınmış olup; eksiksiz yapılan başvurular değerlendirmeye alınmış ve bu başvurular Hitit Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliğinin 5. ve 16. maddelerinde belirtilen ilke ve esaslar çerçevesinde değerlendirilerek bilimsel değerlendirme ve/veya mülakat sınavına girmeye hak kazanan lisansüstü öğrenci adayları belirlenmiştir.

20-21 Ocak 2020 tarihlerinde yapılan bilimsel değerlendirme ve/veya mülakat sınavları sonrası öğrenci adaylarının genel başarı notları hesaplanmış ve programlarımıza kesin kayıt hakkı kazanan öğrenci adayları belirlenmiştir.

Kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıtları 28-31 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacak olup; kayıt hakkı kazanan adayların listesi, kayıt yeri, kayıtta istenen belgeler ve detaylı bilgiler enstitülerimizin web sayfalarında ilan edilmiştir.

Sosyal Bilimler Enstitüsü web sayfası için Tıklayınız.

Fen Bilimleri Enstitüsü web sayfası için Tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü web sayfası için Tıklayınız.