Yayınlanma Tarihi: 24 Ağustos 2019 Cumartesi

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınav Sonuçları Açıklandı

Müzik Bölümü Özel Yetenek Giriş Sınavı sonuçları, adayların ön kayıt başvurusunu yapmış oldukları http://www.kayit.hitit.edu.tr/ web adresli sınav modülü üzerinden ilan edilmiştir.

Yerleşmeye hak kazanan öğrencilerimiz için kesin kayıt işlemi 26 - 28 Ağustos 2019 tarihleri arasında Üniversitemiz Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yer alan kayıt bürosunda yüz yüze yapılacaktır. Kesin kayıt için gerekli belgeler aşağıda sıralanmıştır:

1. TYT sonuç belgesinin aslı
  2. Lise diploması veya geçici mezuniyet belgesinin aslı
  3. Nüfus cüzdanı ve fotokopisi
  4. Askerlik çağına gelmiş erkek adaylar için, Askerlik Şubesinden alınacak bir yükseköğretim kurumuna kaydolmak için sakınca olmadığına dair belge
  5. 6 adet 4,5 cm x 6 cm ebadında vesikalık fotoğraf (Son altı ay içerisinde, yüzü açık ve kolaylıkla tanınmalarını sağlayacak şekilde cepheden çekilmiş olması gerekmektedir)
  6. Engelli adaylar için engel durumunu gösterir sağlık raporu

Müzik Bölümü Özel Yetenek Giriş Sınavı sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Fakültemize kesin kayıt hakkı kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.