Yayınlanma Tarihi: 23 Ağustos 2019 Cuma

Lisansüstü Programlarımıza Başvuru Sonuçları Belli Oldu

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi için Sosyal, Fen ve Sağlık Bilimleri Enstitülerimizin Lisansüstü Programlarına başvurular 05-18 Ağustos 2019 tarihleri arasında elektronik ortamda alınmış olup; eksiksiz yapılan başvurular değerlendirmeye alınmış ve bu başvurular Hitit Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği'nin 5.,16., 25. ve 30. maddelerinde belirtilen ilke ve esaslar çerçevesinde değerlendirilerek bilimsel değerlendirme ve/veya mülakat sınavına girmeye hak kazanan lisansüstü öğrenci adayları belirlenmiştir.

Ön değerlendirme aşamasını geçerek bilimsel değerlendirme sınavına girecek olan tüm yeni lisansüstü öğrenci adaylarımıza başarılar diliyoruz.  Yeni öğrenci adaylarımız bundan sonraki süreçte gereksinim duyabilecekleri her türlü detaylı bilgiye ilgili enstitülerimizin web sayfalarından ulaşabilirler.

Sosyal Bilimler Enstitüsü web sayfası için Tıklayınız.

Fen Bilimleri Enstitüsü web sayfası için Tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü web sayfası için Tıklayınız.