Yayınlanma Tarihi: 20 Haziran 2019 Perşembe

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Katılım ve Yer Bilgisi

Olumsuz hava koşulları nedeniyle 21 Haziran 2019 Cuma günü saat 16.00’da Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda gerçekleştirilmesi planlanan Mezuniyet Törenimiz, aynı tarih ve saatte fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarımızın bölüm ve programlarında ilk üçe giren öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımıyla Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi 15 Temmuz Spor Kompleksi’nde düzenlenecektir.

Söz konusu değişiklik, İl Meteoroloji Müdürlüğümüz ile yapılan görüşmeler neticesinde alınan bilgiler çerçevesinde mezuniyet törenimizin huzur ve güven içerisinde gerçekleştirilmesi adına yapılmıştır.

Aynı zamanda tüm bu olumsuzluklara rağmen mezunlarımızın güzel bir mezuniyet günü geçirmeleri adına elimizdeki imkanlar ölçüsünde önlisans ve lisans mezunlarımızın eğitim birimlerince de programlar düzenlenecek olup etkinliklere ilişkin bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Siz değerli öğrenci ve misafirlerimizin anlayışlarına sığınır, konu ile ilgili detaylı bilgilerin eğitim birimlerimizden elde edilebileceğini hatırlatmak isteriz.

Birimlerimizin Mezuniyet Programı

Sıra No