Yayınlanma Tarihi: 12 Şubat 2019 Salı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Alan ve Alttan Dersi Olan Öğrencilerimize Önemli Duyuru

Üniversitemiz ile Amasya Üniversitesi arasında yapılan protokol kapsamında, Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimi tarafından verilen Pedagojik Formasyon Sertifika Programında kayıtlı öğrenci olan ve daha önceki eğitim dönemlerinde alttan dersi kalan öğrencilerimiz için Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından yoğunlaştırılmış bir öğretim dönemi açılacaktır.

Bu kapsamda 04 Mart 2019 Pazartesi günü başlayacak olan yoğunlaştırılmış programa, alttan dersi olan öğrenciler başvuru dilekçesi ile birlikte alttan kalan her ders için kredi başına ödemeleri gereken öğrenim ücretini yatırdıklarını gösteren banka dekontu ile birlikte 12.02.2019 - 28.02.2019 tarihleri arasında başvuru yapabilecektir.

İlgili öğrencilerimize önemle duyurulur.

Ayrıntılı bilgi için Tıklayınız.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü