Yayınlanma Tarihi: 22 Kasım 2019 Cuma

Sürekli İşçi Alımı Noter Kura Sonucu

4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında Üniversitemize alınacak Sürekli İşçi kadroları için Çorum İş-Kur İl Müdürlüğünden tarafımıza bildirilen adayların kura çekimi 21 Kasım 2019 tarihinde Çorum 2. Noteri huzurunda gerçekleştirilmiştir.

Noter kurası sonucu için tıklayınız.

*Noter kurası sonucu asil olarak belirlenen adayların aşağıda yazılı bulunan belgeleri 25-27 Kasım 2019 tarihleri arasında Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Sözlü sınav tarihi ve yeri  daha sonra ilan edilecektir.

*Bu duyuru resmi tebligat niteliğindedir. İlgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İSTENEN BELGELER

1. Kimlik Belgesi ve Fotokopisi

2. Diplomanın veya Mezuniyet Belgesinin aslı ve Fotokopisi

3. Yerleşim Yeri (İkametgah) Belgesi

4. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Anne, baba, eş ve kardeşleri gösterecek şekilde)

5. Askerlik Belgesi (Erkek Adaylar için)

6. Adli Sicil Belgesi

7. Engelli adaylar için Engelli Sağlık Raporu

8. Terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralananlardan sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı.

Not: E-devlet üzerinden alınan Karekodlu belgeler kabul edilecektir.