Yayınlanma Tarihi: 10 Ekim 2019 Perşembe

Devletimizin ve Şanlı Ordumuzun Yanındayız

Vatanımız ve milletimizin huzurunu bozmaya yönelik girişimler karşısında devletimiz büyük bir kararlılıkla yurttaşlarımızın güven içerisinde yaşaması için hukuk çerçevesinde gerekli mücadeleyi ortaya koymaktadır. Bu noktada PKK/YPG ve Deaş terör örgütlerine karşı 09 Ekim 2019 tarihinden itibaren Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nı yürekten destekliyoruz.

Devletimiz, Suriye'nin kuzeyinde kurulacak terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla Barış Pınarı Harekatı’nı başlatmıştır. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı’nda olduğu gibi sancağımızın gölgesinin zulmün, haksızlığın yaşandığı tüm bölgelerdeki mazlumlara yetecek kadar büyük ve güvenli olduğunu bir kez daha gösterecektir.

Ülkemizin gelişimine, bölgemizin güvenliğine ve yüz yıllardır yanan kardeşlik meşalesini söndürmeye yönelik düzenlenen hain planlar karşısında Devletimiz, Milletimiz ve Ordumuz her zaman en sert cevabı vermeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Barış Pınarı Harekatı’nda her zaman ki gibi Devletimizin ve Şanlı Ordumuzun yanında olduğumuzu belirtiyor, dualarımızla kahraman askerlerimize muvaffakiyetler diliyoruz.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube