Yayınlanma Tarihi: 22 Eylül 2018 Cumartesi

‘Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’nde Öğrencilerimize Yemek Hizmeti Başlıyor

Üniversitemizin Kuzey Kampüsünde yaklaşık 4 km uzunluğunda ki yer altı galerileri, Bilimsel Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜBTUAM), Isı ve Enerji Merkezi ile Spor Bilimleri Fakültesi’nin bulunduğu Spor Kompleksimizin hizmete girmesinin ardından Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezimiz de tamamlanarak hizmete girmiş bulunmaktadır.

‘Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’nde; Akademik ve İdari Personelimiz ile Öğrencilerimize yemek hizmeti verecek olan Yemekhanemiz, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına ait idari çalışma mekânları, Mescid, profesyonel mutfak, Merkez Kütüphanesi ile Resim ve Sergi Alanı yer alacaktır. Bu birimlerimizden Yemekhane kısmı, 24 Eylül 2018 tarihinden itibaren başlangıç olarak çok değerli öğrencilerimize 11:45-13:45 saatleri arasında yemek hizmeti vermeye başlayacaktır. Rektörlük Yemekhanesinin yakın bir zamanda taşınmasıyla birlikte, Akademik ve İdari personelimiz de Merkezde yer alan bu yemekhaneden yararlanmaya başlayacaktır.

Bilindiği üzere birkaç yıl öncesine kadar sadece 80,000 m2 araziye sahip olan Kuzey Kampüsümüz, şu an itibariyle 2 milyon m2’nin üzerinde bir alana sahip olmuştur. İlimizin en temel sorunlarından birisi olarak yıllarca kamuoyunu gereksiz yere meşgul etmiş olan Kampüs konusunun büyük bir hızla çözümünün ardından, olabildiğince eğitsel, sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçların karşılanacağı fonksiyonların yer aldığı bir Master Plan hazırlanmış ve bu plan çerçevesinde inşaat çalışmalarına başlanmış, tamamlananlar da hizmete girmiştir. Bu kapsamda yapımı tamamlanarak hizmete giren Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezimizin tüm kullanıcılarımıza hayırlı olmasını diliyor, bize bu destekleri sağlayan Büyük Türkiye Cumhuriyetimize de Çorum İli ve Üniversitemiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. 


Hitit Üniversitesi Rektörlüğü

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube