Yayınlanma Tarihi: 31 Ağustos 2018 Cuma

Aramıza Yeni Katılan Öğrencilerimizi Tebrik Ediyoruz

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemizi tercih ederek Hitit Ailesi’ne yeni katılan siz değerli öğrencilerimizi tebrik ediyor, aramıza hoş geldiniz diyoruz.

8 Bin yıllık tarihi bir geçmişe sahip olan ve tarihin hemen her diliminde çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapan bu güzel ilimizde genç, dinamik, alanında uzmanlaşmış akademik personeli ve öğrenci odaklı eğitim anlayışıyla gelecek için büyük ümit vaad eden Üniversitemizi tercih ettiğinizden dolayı teşekkür ediyoruz.

Dünya standartlarında eğitim kalitesine, teknik donanıma ve çağın gereksinimlerini karşılayacak bilgi birikimine sahip olan Hitit Üniversitesi, sahip olduğu enerjisini aramıza yeni katılan siz öğrencilerimizle daha da arttıracaktır.

Bu duygu ve düşünceler ışığında, her gün yıldızı daha da parlayan “Büyük Hitit Ailesi”ne yeni katılan sevgili öğrencilerimize bir kez daha “Üniversitemize Hoş Geldiniz” diyerek, öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

İlimiz, Üniversitemiz ve kayıt süreci ile ilgili ihtiyaç duyacağınız detaylı bilgilere http://www.aday.hitit.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.


Hitit Üniversitesi Rektörlüğü


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube