Yayınlanma Tarihi: 14 Ağustos 2018 Salı

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavı Başarı ile Tamamlandı

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle Normal ve İkinci Öğretim Programlarına ilk öğrencilerini alan Fakültemiz Resim Bölümü için Üniversitemizde ilk kez yapılan Özel Yetenek Giriş Sınavı ülkemizden pek çok ilden çok yoğun ilgi görmüş ve 13 Ağustos 2018 Pazartesi günü aynı anda yapılan sınav hiç bir aksaklık yaşanmadan büyük bir başarı ile tamamlanmıştır. 

Canlı Modelden Desen ve Konulu Çizim (İmgesel) olmak üzere iki oturumdan oluşan Resim Bölümü Özel Yetenek Giriş Sınavı sonuçları, adayların ön kayıt başvurusunu yapmış oldukları http://www.kayit.hitit.edu.tr/ web adresli sınav modülü üzerinden ilan edilmiştir. 

Yapılan sınav değerlendirmesi neticesinde 40 öğrenci Normal Öğretime, 40 öğrenci de İkinci Öğretime kayıt yapma hakkı kazanmıştır. 

Asıl olarak yerleşmeye hak kazanan öğrencilerimiz için kesin kayıt işlemi 27 - 29 Ağustos 2018 tarihleri arasında Üniversitemiz Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda yüzyüze yapılacak olup, kayıt için gerekli evraklar ve kayıt süreci ile ilgili detaylı bilgiler T.C. Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Özel Yetenek Giriş Sınavları Kılavuzu 2018’de yer almaktadır.

Yedek olarak yerleşmeye hak kazanan öğrencilerimizin yedek kayıt başvuru tarihlerini http://www.kayit.hitit.edu.tr/ web adresli sınav modülümüz üzerinden takip etmeleri gerekmektedir. 

Bu vesile ile Üniversitemize kesin kayıt hakkı kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. 

Resim Bölümü Özel Yetenek Giriş Sınavı Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

T.C. Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Özel Yetenek Giriş Sınavları Kılavuzu 2018 İçin Tıklayınız.


Hitit Üniversitesi Rektörlüğü


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube