Yayınlanma Tarihi: 18 Temmuz 2018 Çarşamba

2018-Dikey Geçiş Sınavı İle İlgili Duyuru

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Başkanlığınca (ÖSYM) 2018-Dikey Geçiş Sınavı (2018-DGS) 21 Temmuz 2018 Cumartesi günü ilimizde bu yıl ilk kez yapılacaktır. Önceki yıllarda Çorum’da yapılmayan ve 9 binada yapılacak olan 2018-DGS’na ilimizde yaklaşık 2.200 aday Cumartesi günü sabah tek oturumda sınava girecektir. 

DGS’na girecek adaylar saat 09:00’dan itibaren sınav binalarına alınmaya başlanacak olup saat 10:00 itibarı ile bina giriş kapıları kapatılacak, ÖSYM Başkanlığınca belirlenen kural gereği, kapılar kapatıldıktan sonra her ne sebeple olursa olsun hiçbir aday sınav binasına alınmayacaktır. 

İl Sınav Koordinatörü Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan; tüm sınavlarda olduğu gibi bu sınav ile ilgili uyulması gereken kuralların sınav öncesinde dikkatli ve titiz bir şekilde okunarak gereğinin yapılmasının büyük önem arz ettiğini belirtip, adayların herhangi bir olumsuzlukla ve özellikle sınavlarının geçersiz sayılacak durumlarla karşılaşmaması için gereken dikkat ve itinanın gösterilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlatarak tüm adaylara başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube