Yayınlanma Tarihi: 02 Haziran 2018 Cumartesi

Mezunumuz Jandarma Uzman Çavuş Sercan Koç Şehit Düşmüştür

Irak‘ın kuzeyinde yürütülen operasyon sırasında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu mezunlarımızdan Jandarma Uzman Çavuş Sercan Koç şehit düşmüştür. 

Ülkemizde huzur ve nizamın temini uğruna; vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden her türlü tehditlerle canı pahasına mücadele eden güvenlik güçlerimize yönelik düzenlenen hain saldırıları lanetliyoruz.

Kopmayan bir kardeşlik bağı ile asırlardır yaşadığımız bu topraklarda; ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik hareket eden şer odaklarınca düzenlenen kalleş saldırılara ve teröre karşı, kardeşlik ve dayanışma duygularımızdan taviz vermeden, sabırla dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Unutulmamalıdır ki, menfur saldırılardan medet umanlar, hain planlarıyla asla emellerine ulaşamayacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Hitit Üniversitesi olarak milletimizin birliği ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk Milletine sabır ve başsağlığı diliyoruz.


HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube