Yayınlanma Tarihi: 07 Mayıs 2018 Pazartesi

Üniversitemizde “Dinler Tarihi Anabilim Dalları Koordinasyon Toplantısı” ve “Kutsal Şehir Kudüs Paneli” Düzenlenecektir

Üniversitemiz ev sahipliğinde 11-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında “Dinler Tarihi Anabilim Dalları Koordinasyon Toplantısı” ve “Kutsal Şehir Kudüs Paneli” düzenlenecektir.

Türkiye’deki İlahiyat/İslami İlimler Fakültelerinde Dinler Tarihi Anabilim Dallarında görev yapan öğretim elemanlarının kapsamlı katılımları ile Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek koordinasyon toplantısında ülke genelinde ilgili anabilim dalında yürütülen eğitim-öğretim süreci ve çeşitli uygulamalara ilişkin bilgi paylaşımında bulunulacak, farklı üniversitelerdeki tecrübelerin aktarılması suretiyle eksikliklerin giderilmesine ve uygulama birliğine varılmasına çalışılacaktır. 

Koordinasyon toplantısının başında “Kutsal Şehir Kudüs” konulu bir açılış paneli gerçekleştirilecektir. Panelde Kudüs’ün Yahudilik, Hıristiyanlık ve İslam açısından anlamı ve önemi ile şehre atfedilen kutsallığın tarihsel süreçteki ve günümüzdeki teo-politik tahlilini ön plana çıkaracak sunumlar yapılacaktır. 

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Kampüsü Ethem Erkoç Konferans Salonu’nda gerçekleşecek etkinliğe Üniversitemizin idari ve akademik personeli, öğrencilerimiz ve tüm Çorum halkı davetlidir.

Etkinlik programına ulaşmak için tıklayınız.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü





HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube