Yayınlanma Tarihi: 10 Nisan 2018 Salı

"Vatan" Temalı Ödüllü Şiir Okuma Yarışması Başvuruları Başladı

Üniversitemiz tarafından 24 Nisan-04 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "Bahar Etkinlikleri ve Mezuniyet Töreni" kapsamında, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığınca hazırlıkları tamamlanan, Üniversitemiz birimlerinde öğrenim gören tüm öğrencilerin başvurabileceği "Vatan" temalı Ödüllü Şiir Okuma Yarışması düzenlenecektir. Başvurular 02-13 Nisan 2018 tarihleri arasında fakülte/enstitü/yüksekokul/meslek yüksekokulu sekreterliklerine şahsen yapılacaktır.

16-19 Nisan 2018 tarihleri arasında ön kontrolden ve ön elemeden geçecek şiirler, 20 Nisan 2018 Cuma günü saat 10.00'da Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Abdulkadir Ozulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek yarı finalde okunacak ve finale kalanlar 25 Nisan 2018 tarihinde www.baharetkinligi.hitit.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Yarışmanın finali ise 30 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 14.00'te Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Abdulkadir Ozulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek olan "Gelenek ve Modernlik Bağlamında Sezai Karakoç" Söyleşisi’ni mütehakip yapılacaktır.

Başvuru Formu için tıklayınız.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü