Yayınlanma Tarihi: 04 Şubat 2018 Pazar

Türk Dili II ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II Dersleri İçin Uzaktan Eğitim Fırsatı

Üniversitemizde tüm lisans ve önlisans ders müfredatlarında yer alan

• Türk Dili - II
  • iAtatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - II

ortak derslerini öğrencilerimiz isteğe bağlı olarak Örgün Eğitim yoluyla alabilecekleri gibi, talep etmeleri halinde zaman ve mekan sınırlamasına girmeden Uzaktan Eğitim yoluyla da alabilmektedirler. Bu dersleri Uzaktan Eğitim yoluyla tercih eden öğrenciler için devam zorunluluğu aranmamaktadır. Ancak dersi örgün eğitim yoluyla yüz yüze almak üzere seçim yapan öğrencilerin derslere devam etme zorunluluğu bulunmaktadır.

Uzaktan Eğitim yöntemini seçen öğrenciler ortak dersleri zaman ve mekândan bağımsız olarak internet bağlantısı olan tüm cihazlardan (masaüstü, dizüstü, cep telefonu, tablet) web tabanlı olarak takip edebileceklerdir. Uzaktan eğitim yöntemiyle öğrenciler web sitesi üzerinden zengin içerikli ders materyallerini (PDF, PowerPoint, mp4, mp3) sınırsız bir şekilde tekrar edebilme fırsatına sahip olacaklardır. Bu dersleri uzaktan eğitimle alıp zaman ve mekândan tasarruf etmek isteyen öğrencilerimizin uzaktan eğitimle almak istedikleri her bir ders için 25 TL’lik bir ücreti, herhangi bir bankaya gitmeden, herhangi bir bankanın kredi kartı ile ders seçimi esnasında rahatlıkla yapabilmektedirler.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde tüm öğrencilerimize başarılar dileriz

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü