Yayınlanma Tarihi: 19 Kasım 2018 Pazartesi

2018 Rektörlük Kupası Personel Futsal Müsabakaları Başlıyor

Üniversitemiz  tarafından  Üniversitemiz  personeline  yönelik düzenlenen 2018 Rektörlük Kupası Futsal Müsabakalarının Açılış Töreni 19 Kasım 2018 Pazartesi günü saat 18:00’de  Üniversitemiz  15 Temmuz  Spor Kompleksinde  gerçekleştirilecektir. Turnuvanın ilk müsabakası saat 18:30’da “FEF – Master Chef”  maçı ile başlayacaktır.

Üniversitemizin çeşitli birimlerinden 16 takımın katılımı ile 4’erli dört grup halinde yapılacak müsabakalar sonucunda gruplarda ilk ikinci sırada yer alan takımlar bir üst tura çıkmaya hak kazanacaktır. Turnuvanın şampiyonu ve dereceye giren takımlar 07 Aralık 2018 Cuma günü oynanacak maçlar sonucunda belirlenecektir.

Fikstür için Tıklayınız.

Müsabaka kuralları için Tıklayınız.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü