Yayınlanma Tarihi: 18 Ekim 2018 Perşembe

Siz de Bir Öğrenci Okutmak İster Misiniz?


 



1986 yılında kurulan Çorum Hitit Vakfı, kurulduğundan bu yana tüm imkanlarını seferber ederek Üniversite öğrencilerine burs vermektedir. İlimizin değerli hayırseverlerinin katkılarıyla sağlanan kaynaklardan şu ana kadar ihtiyaç sahibi binlerce öğrencimiz yararlanmış olup, bu çalışmalarımız her geçen gün artan bir ivmeyle devam etmektedir. 

Bu kapsamda sizleri zor koşullarda öğrenimini sürdürmeye çalışan öğrencilerimize Vakfımız aracılığıyla burs vererek katkı sağlamaya davet ediyoruz. Bunun için http://www.corumhititvakfi.com adresinden ulaşılabileceğiniz Vakıf web sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla bizimle iletişime geçebilir veya aşağıda verilen Vakfımıza ait hesap numarasına destek vermek istediğiniz miktarı yatırabilirsiniz. 

Vereceğiniz değerli destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.

Saygılarımızla.

ÇORUM HİTİT VAKFI YÖNETİM KURULU


Not: Bir öğrenci için Vakfımız tarafından yıllık 1,600 TL burs verilmektedir (8 ay x 200 TL/ay). Bu miktarın tümünü veya sizlerin belirleyeceği burs katkı miktarını (50 TL, 100 TL, 150 TL vb) dilediğiniz şartlarda ödeme yapabileceğinizi hatırlatmak isteriz. 

BAĞIŞ YAPMAK İÇİN KULLANILACAK VAKFIMIZA AİT HESAP NUMARASI BİLGİLERİ

   HALKBANKASI ÇORUM ŞUBESİ

   IBAN NO: TR59 0001 2009 3120 0016 0002 54


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube