Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarımıza Bahar Dönemi Başvuruları 08 Ocak 2018’de Başlıyor

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi lisansüstü programlarımıza 08 Ocak 2018 Pazartesi günü başlayacak olan başvurular http://www.kayit.hitit.edu.tr web sayfamızdan online olarak yapılacak olup; 12 Ocak 2018 Cuma günü saat 17:00’da sona erecektir. Adaylar online başvuru sırasında istenen başvuru evraklarını sisteme yükleyecek olup, kayıt işlemi tamamlandıktan sonra enstitülere herhangi bir belge göndermeyeceklerdir. Evrak teslimi sadece kesin kayıt sırasında yapılacaktır.

Halen Enstitümüzde toplam 12 programda 976 öğrenciye tezli-tezsiz yüksek lisans; 3 programda 93 öğrenciye de doktora eğitimi verilmekte olup; 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde öğrenci alacak enstitümüz, eğitim düzeyi (yüksek lisans, doktora), anabilim dalları ve türleri (tezli-tezsiz) ile belirlenen kontenjanlar ektedir.

Formlar ve Belgeler:

Bahar Kontenjanları