Yayınlanma Tarihi: 25 Temmuz 2017 Salı

Sosyal, Sanatsal, Sportif ya da Kültürel Etkinlik mi İstiyorsunuz?

Sosyal, Sanatsal, Sportif ya da Kültürel Etkinlik mi İstiyorsunuz?

Hitit Üniversitesi, öğrencilerinin yaşamın içinde, aktif, sosyal, sanatsal ve sportif olarak da donanımlı birer birey olarak yetişmeleri için onlara imkânlar sunan bir üniversitedir. Hitit Üniversitesinde öğrenciler değişim programları, kulüpler, yurt içi ve yurt dışı gezileri, sosyal ve spor etkinlikleri, çeşitli organizasyonlar ile eğitim yaşamlarını renklendirebilirler. 

Öğrencilerin zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini amaçlayan Üniversitemizde, yıl boyunca çok sayıda ve çeşitlilikte sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif etkinlik düzenlenmektedir. Bu sayede öğrencilerimiz sadece güçlü bilgi donanımına sahip bireyler olarak değil; kültürel, sanatsal, sosyal açıdan da gelişmiş bireyler olarak mezun olmaktadırlar.

“Öğrenci Kulübümüzden Hangisi Size Uygun?”

Üniversitemizde, öğrencilerimizin ders dışındaki zamanlarını yararlı bir şekilde geçirmeleri amacı ile kültür, sanat, spor, düşünce, kariyer vb. alanlarda çalışmalar yapmak üzere kurulmuş 90’a yakın öğrenci kulübü bulunmaktadır. 

Öğrenci kulüplerinin temel amacı, alanlarında çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek öğrencileri eğlendirmek ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlayarak bilgilendirmektir. Kulüplerin diğer bir temel amacı ise öğrencilerin akademik ve sosyal olarak gelişimlerine katkı sağlamaktır. 

Üniversitemizde isteyen her öğrenci, ilgi alanına giren öğrenci kulüplerine üye olabildiği gibi yeni ilgi alanlarına dönük kulüp oluşturmak için de girişimde bulunabilmektedir. 

Danstan geziye, bilimden kariyere, aktif yaşamdan arkeolojiye kadar geniş bir yelpazede yıl boyunca faaliyetlerini sürdürmekte olan öğrenci kulüplerimizin geliştirdikleri projelere ve yapacakları etkinliklere Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı önemli ölçüde destek vermektedir.

Kulüpler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız

Üniversitemiz hakkında detaylı bilgi için tıklayınız

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube