Yayınlanma Tarihi: 05 Haziran 2017 Pazartesi

YÖK 100/2000 Doktora Bursunda Artış

Bilindiği üzere daha önce YÖK tarafından yapılan açıklamada, belirlenen 100 tematik alanda toplam 2.000 öğrenciye "100/2000 YÖK Doktora Bursları Projesi" kapsamında doktora bursu verileceği açıklanmış, ardından Üniversitemizin başvurusu ve YÖK tarafından yapılan kapsamlı değerlendirme sonucunda Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalında Sosyal Medya Çalışmaları alanında çalışma yapan 5 öğrencimize YÖK doktora bursu verilmesi kararlaştırılmıştı. Ardından yapılan başvuru ve değerlendirmeler neticesinde Üniversitemizden bu alanda 3 doktora öğrencimiz 4 yıl boyunca söz konusu burstan faydalanma hakkı elde etmiştir. Bu öğrencilerimiz başlangıçta aylık 1.550 TL burs alırken, Yükseköğretim Yürütme Kurulu’nun 11.05.2017 tarihli toplantısında burs miktarının aylık 1.800 TL’ye yükseltilmesi kararlaştırılmıştır.

İlgililere önemle duyurulur.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü