Yayınlanma Tarihi: 11 Haziran 2017 Pazar

Üniversitemiz TOKİ Konutları İçin İhale İlanı Yapıldı

Bilindiği üzere Üniversitemizce Eğitim-Bir-Sen iş yeri temsilciliğinin talebi doğrultusunda başlatılan çalışmalar sonucunda T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığına (TOKİ) yapılan talebimiz olumlu sonuçlanmış ve Üniversitemizde sosyal proje olarak akademik ve idari personelimize yönelik TOKİ Başkanlığı ile Çorum Belediyesi Başkanlığının işbirliği çerçevesinde ön talep toplama ve başvuru işlemleri tamamlanmıştır.

Söz konusu bu projeyi hayata geçirmek üzere yapılan çalışmalar nihayete ermiş ve proje TOKİ tarafından ihaleye çıkarılmıştır. TOKİ Başkanlığının resmi internet sayfasında Çorum ili, merkez ilçesi, Kuruçay mahallesi 699 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet camii inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işine ilişkin ihalenin 27 Temmuz 2017 tarihinde, saat 14:00’te yapılacağı duyurulmuştur. Proje tamamlandığında talepte bulunan personelimiz, modern konutlara sahip olacaktır.

Proje ile ilgili ayrıntılı bilgiler, TOKİ web sayfasından takip edilebilecektir.

İlgililere önemle duyurulur.