Yayınlanma Tarihi: 26 Mayıs 2017 Cuma

19010-Ulusal Araştırma Projesi

Üniversitemizin 24 Nisan 2017 tarihinde yapılan 03 nolu Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Komisyon Toplantısında onaylanan ve önümüzdeki Senato Toplantısı Kararıyla yürürlüğe girmesi planlanan 19010-Ulusal Araştırma Projesi adı altında yeni bir proje türü oluşturulmuştur.

Bu kapsamda, 19010 kodlu proje; Hitit Üniversitesi öğretim üyeleri ile Doktora, Tıpta Uzmanlık ya da Sanatta Yeterlik eğitimini tamamlamış araştırmacılar tarafından yurt içindeki üniversite(ler) veya araştırma kuruluşlarında yapacakları araştırma amaçlı çalışmaları içermektedir.

Üniversitemizin uyguladığı 19006-Uluslararası Araştırma Projesine benzer destekleme ilkelerine sahip olan bu proje türü kapsamında, Üniversitemizin Doktora, Tıpta Uzmanlık ya da Sanatta Yeterlik eğitimini tamamlamış öğretim elemanları, özgün değeri yüksek bir araştırmanın yapılacağı üniversite veya araştırma kuruluşundan kabul yazısı almaları kaydıyla, 15 ile 30 gün arasında, belirli bir üst limit çerçevesinde desteklenecektir. Söz konusu proje başvuruları, BAP Komisyonu tarafından farklı bir takvim belirlenmedikçe, Haziran ayında yapılacak olup detaylar daha sonra duyurulacaktır.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube