Yayınlanma Tarihi: 28 Nisan 2017 Cuma

Üniversitemizde “Diplomasi ve Edebiyat” Konulu Konferans Düzenlenecektir

Üniversitemiz tarafından Büyükelçi-Yazar Fırat SUNEL’in katılımıyla 2 Mayıs 2017 Salı günü, saat: 14.00’da “Diplomasi ve Edebiyat” konulu bir konferans düzenlenecektir.

HİTÜ MYO Ethem Erkoç Konferans Salonundaki etkinliğe Üniversitemizin idari, akademik personeli ile öğrencileri ve tüm Çorum halkı davetlidir.

Fırat SUNEL Kimdir?

Fırat SUNEL, 21 Şubat 1966 tarihinde Ödemiş’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra Almanya’ya giderek Bochum Ruhr Üniversitesinde Hukuk alanında master yaptı. Diplomatlık kariyeri boyunca Bangkok, Bonn, Essen ve Tiflis gibi merkezlerde çalıştı, Düsseldorf’ta Başkonsolosluk görevinde bulundu. 2013-2016 yılları arasında T.C. Asmara Büyükelçisi olarak Eritre’de görev yaptı.

Fırat SUNEL’in, Salkım Söğütlerin Gölgesinde (2011) ve İzmirli (2015) adını taşıyan yayımlanmış iki romanı bulunmaktadır.