Yayınlanma Tarihi: 05 Aralık 2017 Salı

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar Başhekim Olarak Atandı

T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Tıp Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar atanmıştır.

Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar

1976 yılında Ankara’da doğdu. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2000 yılında mezun olduktan sonra, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalında uzmanlık eğitimine başlayıp, 2006 yılında Çocuk Cerrahisi Uzmanı oldu. 2006-2007 yılları arasında Gülhane Askeri Tıp Akademisi Çocuk Cerrahisi Kliniğinde Yedek Subay olarak vatani görevini yaptıktan sonra, 2007-2009 yılları arasında Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mecburi hizmetini tamamladı. 2009-2015 yılları arasında Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Çocuk Cerrahisi Kliniğinde görev yapmakta iken 2014 yılında ABD Texas Eyaletinde Baylor College of Medicine, Texas Children’s Hospital Çocuk Üroloji Kliniğinde doktora sonrası araştırmacı olarak çalıştı. 2015 yılında doçent unvanını aldıktan sonra Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesine öğretim üyesi olarak atandı. Mayıs 2017- Kasım 2017 arasında T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 4 Aralık 2017 tarihinde Hastane Başhekimi olarak görevine başlamıştır.

Öğretim Üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ