Yayınlanma Tarihi: 03 Kasım 2017 Cuma

Terörü Kınıyoruz

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Ortaklar bölgesinde PKK’lı teröristlerin saldırı girişiminde kahraman 6 askerimiz ve 2 korucumuz şehit  düşmüştür.

Ülkemizde huzur ve nizamın temini uğruna vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden her türlü tehditlerle canı pahasına mücadele eden güvenlik güçlerimize yönelik düzenlenen hain saldırı ve tuzakları kınıyoruz.

Hitit Üniversitesi olarak büyük bir cesaret ve fedakârlıkla ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden kahramanlarımızın ailelerinin acılarını yürekten paylaşıyor, şehit olan askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet, şehit ailelerimiz ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ