Yayınlanma Tarihi: 27 Ocak 2017 Cuma

Akademik Ortalamaya Göre Yatay Geçiş Başvuruları Sonuçlandı

Akademik Ortalamaya göre yatay geçiş başvuruları sonuçlandı. Sonuçlara göre kayıt hakkı kazanan adaylar, Üniversitemiz Kuzey Kampüsü’nde yer alan Rektörlük binası içerisindeki Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda kayıtlarını yaptırabileceklerdir. Adayların kayıt için belirtilen süre içerisinde şahsen başvurmaları ve kayıt işlemini tamamlamaları gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde kaydını yaptırmayan öğrenciler, kayıt hakkını kaybedeceklerdir. Başvuru esnasında online başvuru sistemine (www.kayit.hitit.edu.tr) yüklenen ile ibraz edilen belgeler arasında farklılık olan veya eksik belge ve bilgi verdiği anlaşılan adayların kayıtları yapılmaz, yapılan kayıtlar ise iptal edilir.

Yatay geçişi kabul edilen öğrenciler aşağıda belirtilen kayıt belgelerini kayıt merkezine teslim ederek kesin kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır. Belirlenen süre içinde asıl adaylardan başvuru yapılmaması halinde sırayla yedekler çağrılacaktır.

Kayıt Tarihleri : 30 Ocak -01 Şubat 2017 (ASİL)  Saat: 09.00-17.00 Arası

: 02 Şubat -03 Şubat 2017 (YEDEK)  Saat: 09.00-17.00 Arası

Kayıt Yeri              : Hitit Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı – ÇORUM

Akademik Ortalamaya göre yatay geçiş başvuru sonuçlarını görüntülemek için tıklayınız.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

2. Kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumundan alınan öğrenci belgesi,

3. Onaylı transkript,