Yayınlanma Tarihi: 28 Eylül 2016 Çarşamba

Kapatılan Vakıf Üniversiteleri Öğrencilerinin Özel Öğrenci Olmak İçin Başvuru Yapma Süresi Uzatıldı

667 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında kapatılan Vakıf Üniversiteleri öğrencilerinin diğer yükseköğretim kurumlarına özel öğrenci başvurularının alınması için 29 Eylül 2016 tarihine kadar tanınan süre Yükseköğretim Kurulu tarafından 30 Eylül 2016 Saat 17.00'ye kadar uzatılmıştır.

Özel Öğrencilik başvuruları(667 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında), Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na belirtilen tarihe kadar şahsen yazılı olarak yapılması gerekmektedir.

İlgililere önemle duyurulur.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

1- ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi

2- Yerleştirildiği üniversiteye kaydını yaptırdığını gösterir e-devlet kayıt belgesi,

3- Kayıt yaptırdığı üniversiteden alınacak öğrenci belgesi, (e-Devlet üzerinden alınabilir)

4- Transkript (Varsa)

Başvuru Dilekçesi için tıklayınız

667 Karar Sayılı KHK Uyarınca kapatılan Yükseköğretim kurumlarındaki öğrencilerin yerleştirilmeleri  hakkındaki açıklama için tıklayınız.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü