Yayınlanma Tarihi: 17 Ağustos 2016 Çarşamba

Uzaktan Eğitimle Ortak Ders Alma Fırsatı

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HUZEM) bünyesinde yürütülen ortak derslerden Türk Dili ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi derslerinin seçimi 2016-2017 Yılı Güz Dönemi’nde öğrencilere örgün ve uzaktan eğitim olmak üzere iki seçenek sunmaktadır.

Örgün olarak seçim yapan öğrenciler, bu dersleri devam zorunluluğu olmak şartıyla alacaklardır.

Uzaktan eğitim yöntemini seçen öğrenciler ise ortak dersleri zaman ve mekândan bağımsız olarak internet bağlantısı olan tüm cihazlardan (masaüstü, dizüstü, cep telefonu, tablet) web tabanlı olarak takip edebileceklerdir. Uzaktan eğitim yöntemiyle öğrenciler web sitesi üzerinden zengin içerikli ders materyallerini (mp4, mp3, sunu, PDF) sınırsız bir şekilde tekrar edebilme fırsatına sahip olacaklardır.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı’nda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

HUZEM

Telefon                                   :  0364219 1983
Mail                                        :  huzem@hitit.edu.tr
Ortak dersler takip sitesi    : http://moodle.hitit.edu.tr/moodle/