Yayınlanma Tarihi: 15 Ağustos 2016 Pazartesi

AA Darbe Girişiminin Kitabını Hazırladı

Anadolu Ajansı (AA), FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisini ve darbe girişimi sonrası tepkileri ele alan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" isimli kitap hazırladı.

TSK içindeki FETÖ mensubu cuntacı bir grup tarafından başlatılan, ancak milletin de büyük desteğiyle 16 Temmuz'da püskürtülen darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği kitap, "tarihi bir belge" niteliği de taşıyor.

Kitapta, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı doğrultusunda Türk halkının sokaklara çıkarak darbe girişimine direnmesi, muhalefet liderlerinin ve medyanın darbeye karşı ortak tavrı, tüm dünyadan siyasetçilerin darbe girişimine yönelik tepkileri ve Türkiye'ye destek açıklamaları da çarpıcı fotoğraflar eşliğinde yer aldı.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisini ve darbe girişimi sonrası tepkileri ele alan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" isimli kitabın ilk ve güncel hali ektedir.


Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi 15-20 Temmuz 2016


Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi 15 Temmuz 2016

Kaynak : AA


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube