Yayınlanma Tarihi: 10 Ağustos 2016 Çarşamba

Sağlık Alanında Lisans Tamamlama İle Yerleşen Öğrenci Adaylarımızın Kayıt İşlemleri

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi bünyesinde yer alan Fizik, Kimya, Biyoloji programlarımıza sağlık alanında lisans tamamlama ile yerleşen ve kayıt hakkı kazanan öğrencileri adaylarımızın kayıt işlemleri 11-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında (Saat 09:00-07:00 arası) Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda yapılacaktır.  Adayların kayıt için belirtilen süre içerisinde şahsen başvurmaları ve kayıt işlemini tamamlamaları gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde kaydını yaptırmayan öğrenci adaylarımız, kayıt hakkını kaybedeceklerdir.

Kayıtlarda İstenen Belgeler

1. Önlisans mezuniyetine ilişkin Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı. (Başarı Belgesi, mezuniyet belgesi yerine     kullanılmaz),

2. Sağlık alanında lisans tamamlama programına yerleştirme sonuç belgesi

3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Kimliğinizin yanınızda olması ve kimlik üzerinde T.C. numarası yazılmış olması gerekmektedir),

4. Adayın mezun olduğu Üniversiteden almış olduğu mezuniyet transkripti (Not belgesi),

5. Mezun olduğu yükseköğretim kurumundan aldığı derslerin onaylı ders içerikleri,

6. 6 adet 4x5cm ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır),

7. 1994 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ