Yayınlanma Tarihi: 03 Haziran 2016 Cuma

ISVET’2016 Sempozyumu Özet Gönderimi 19 Haziran 2016 Tarihinde Sona Erecektir

Üniversitemiz ev sahipliğinde 12-15 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ISVET’2016 (Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumu) için Özet Gönderimi 19 Haziran 2016 tarihinde sona erecektir.

Sadece ülkemizden değil dünyanın farklı pek çok ülkesinde yer alan üniversitelerdeki akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan ISVET’2016 Sempozyumu, mesleki eğitim ve öğretim konusunun ulusal ve uluslararası tüm boyutlarıyla ele alınmasına ve çözüm önerileri üreterek bir yol haritası çizilmesine vesile olacaktır.

Kabul edilen sözlü ve poster bildiri özetleri, sempozyum sonrasında Sempozyum Bildiri Özet Kitabı’nda (online) yer alacak olup seçilen 40 bildiri Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 2017 Ocak Özel Sayısı olarak yayımlanacaktır.

Üniversitemizin kuruluşunun 10. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında bu yıl düzenlenecek olan çok sayıdaki etkinlikten birisi olan mesleki eğitim konusunu uluslararası arenada tartışılıp ele alınacağı ISVET’2016’ya bu alanda çalışmaları olan tüm akademisyenlerimizi beklediğimizi belirtir, etkinliğin Çorum’a, üniversitemize ve tüm akademik camiaya yararlı olmasını dileriz.

Konferans İçin Önemli Tarihler:

Özet Gönderim Son Tarihi : 19 Haziran 2016

Kabul Edilen Bildirilerin İlan Tarihi : 19 Temmuz 2016

Sempozyum Programı İlan Tarihi : 19 Eylül 2016

Tam Metin Gönderim Son Tarihi : 19 Kasım 2016

Sempozyum web sayfasına ulaşmak için tıklayınız.