Yayınlanma Tarihi: 05 Mayıs 2016 Perşembe

CEP KÜTÜPHANEM Mobil Uygulaması Hizmete Girdi

Üniversitemiz ve YORDAM Bilgi Teknolojileri işbirliği sayesinde, kütüphane ile ilgili işlemlerin mobil cihazlar üzerinden yapılmasına imkân sağlayan CEP KÜTÜPHANEM uygulaması başlamıştır. Söz konusu uygulama ile artık akıllı telefonlar üzerinden yüzlerce kütüphaneye girilip anında istenilen kaynağa hızlı bir şekilde ulaşabilecek, Üniversitemiz kütüphanelerinden katalog tarama ve rezerve gibi işlemler yapılabilecektir.

Uygulamadan yararlanmak isteyen kullanıcıların Google Play Store veya Apple Store’dan  “Cep Kütüphanem”  adlı uygulamayı akıllı telefonlarına veya tabletlerine yüklemeleri ve ayrıca Üniversitemiz kütüphane otomasyon sistemine üye olmaları; kullanıcı adı ve şifrelerini girerek aktivasyon işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü