Yayınlanma Tarihi: 20 Nisan 2016 Çarşamba

Dawap Kısa Video Yarışması

Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından Erasmus+ KA2 programı kapsamında yürütülmekte olan Drug Addiction Awareness on Adults (DAWAP) projesi ile Hollanda, Portekiz ve Litvanya’nın dahil olduğu 4 ülke çapında yetişkinlerde uyuşturucu madde farkındalığının artırılması amaçlanmaktadır.

Bu çerçevede proje dahilinde bir iletişim stratejisi hazırlanarak 4 ülkeyi kapsayacak şekilde “Gel Konuşalım, Yalnız Değilsin” başlığında uluslararası bir kısa video yarışması yapılacaktır.

Kısa video yarışmasının amacı 12-18 yaş grubu çocuğu olan yetişkinlerin madde bağımlılığı konusundaki farkındalığının yarışma konusu videolar ile arttırılması olup toplam 10.000 Euro para ödüllü yarışmaya ülkemizde lise ve üniversite düzeyinde öğrenciler başvuru yapabilecektir.

Yarışmaya son başvuru tarihi 30 Nisan 2016 olarak belirlenmiş olup yarışmaya ilişkin detaylı bilgiye www.yesilay.org.tr adresinden ulaşılabilir.