Yayınlanma Tarihi: 01 Nisan 2016 Cuma

Üniversitemizden Türk Dünyası İle İlgili Lisansüstü Çalışma Yapacak Öğrencilerimize Destek

Bilindiği üzere 07-09 Mayıs 2015 tarihleri arasında Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen 4. Türk Dünyası Ekonomi Forumu’nda tüm katılımcılarla birlikte yapılan değerlendirmeler sonucunda Üniversitemiz, Türk Dünyası ile ilgili herhangi bir konuda lisansüstü (yüksek lisans doktora) çalışma yapan öğrencilerimize özel bir destek sağlama kararı almıştır.

Bu kapsamda, Türk Dünyası’nı ilgilendiren bir konuda yapılacak yüksek lisans ve doktora çalışmaları için çalışmanın yapılacağı ülkeye seyahat desteği sağlanacaktır. Azami destek miktarı, ülkeler için her yıl belirlenen Yurtdışı Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı kapsamında sözlü sunumlar için verilen miktar kadar olacaktır (KKTC için 1.000 TL).

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü