Yayınlanma Tarihi: 27 Mart 2016 Pazar

Meslek Yüksekokulumuzun 1. ve 2. Etap Binalarının Açılış Töreni

Üniversitemizin 10’uncu, Meslek Yüksekokulumuzun 40’ıncı yıl kutlamaları kapsamında, MYO 1. Etap (İdari Bina ve Eğitim Uygulama Merkezi) ile MYO 2. Etap (Yemekhane, Kantin, Kafeterya, Konuk Evi, Konferans Salonu, Çok Amaçlı Derslikler ve İl Sınav Merkezi)  binalarının açılışı, 28 Mart 2016 Pazartesi günü saat 09.30 da yapılacak bir tören ile gerçekleştirilecektir.

Aşağıda yer alan program kapsamında gerçekleştirilecek olan etkinlikte, Üniversitemizin temelini oluşturan Meslek Yüksekokulumuzun kurulmasında ve ilk eğitimin verilmesinde katkısı bulunan değerli Çorum gönüldaşlarına “Teşekkür Plaketi” verileceği törenimize davet edilmeyi beklenmeksizin tüm hemşerilerimizi ve gönüldaşlarımızı bu mutlu günümüzde Hitit Üniversitesi Ailesiyle bir arada olmaya davet ediyoruz.