Yayınlanma Tarihi: 06 Aralık 2016 Salı

HİTİTSEM Belge Doğrulama Uygulaması Faaliyete Geçti

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HİTİTSEM) tarafından verilmekte olan Katılım Belgesi ve Sertifikalar, web sayfasında bulunan Belge Doğrulama uygulaması ile kontrol edilebilmektedir.  

HİTİTSEM tarafından verilmiş olan tüm belgeler, Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan Veri Tabanı ile sorgulanabilir bir yapıda web sayfasında kullanıma sunulmuştur. Bu doğrulama yazılımı ile daha önce verilmiş olan tüm belgeler sahteciliği önleme ve şeffaflık ilkesi gereği kontrol edilebilir hale getirilmiştir. 

HİTİTSEM tarafından düzenlenen tüm eğitimlerde (İş Güvenliği Uzmanlığı hariç) düzenlenen belgeler yıllar itibariyle aşağıdaki grafikte sunulmuştur. 



2012 yılından 2016 yılı Aralık Ayına kadar verilen toplam belge sayısı 660 olup, tamamı belge numarası ile sorgulanabilmekte ve doğrulanabilmektedir. 

Akademik, idari personelimiz  ile öğrencilerimize ve tüm Çorum halkına, ilimizin tüm paydaşlarına pek çok konuda eğitim vermek üzere uzman kadrosu, teknolojik altyapı ve kar amacı gütmeyen hizmet anlayışıyla eğitimler düzenlenmekte olan HİTİTSEM, Çorum’da ilk eğitimlerin verildiği kurum olma özelliğini sürdürmektedir. Bahabey caddesi üzerindeki hizmet binasında faaliyete geçtiği günden bu güne kadar pek çok eğitim veren HİTİTSEMin özellikle 2016 yılında öne çıkan eğitimleri; 

* İngilizce Konuşma sınıfları 

* Erasmus Hazırlık Eğitimleri

* Mühendislik Fakültesi İngilizce Eğitimleri

* Çocuklar için görsel programlama dili SCRATCH 

* Çocuk Üniversitesi eğitimleri 

* Arapça

* YDS sınavlarına hazırlık eğitimleri 

* Genel İngilizce eğitimleri

* Proofreading hizmeti 

* Sermaye Piyasası Kurulu 3. Düzey Eğitimleri

* Diksiyon Eğitimi

* AutoCad Eğitimi

* İleri Düzey Microsoft Excel ve VBA ile Kod Yazılımı

* SCRATCH Eğiticilerin Eğitimi

* AB Proje Döngüsü Eğitimi

* Türkiye Katılım Bankaları Birliği Ortaklığında “Sertifikalı Katılım Bankacılığı” Eğitimi 

* İdari personeline yönelik Genel İngilizce, Excel, Word, E-posta ve İnternet eğitimi 

* İş Güvenliği Uzmanlığı eğitimi



HİTİTSEM, İş Güvenliği Uzmanlığı eğitiminde de bölgemizdeki tek yetkili eğitim kurumu olarak eğitimlerine devam etmiştir. Düzenlenen eğitim programlarına katılan kursiyer sayısı yıllar itibariyle yukarıdaki grafikte belirtilmiştir. 2016 yılına ait veriler Aralık ayına kadarki eğitimleri ifade etmektedir. İş Güvenliği Uzmanlığı eğitimlerinde düzenlenen Sertifikalar ayrıca kayıt altına alınmış olup, daha önce ifade edilen katılım ve sertifika sayısına dahil edilmemiştir. Mevcut durumda 660 Katılım ve sertifika + 313 İş Güvenliği Uzmanlığı Sertifikası ile Toplam 973 adet belge düzenlenmiştir. 

HİTİTSEM tarafından 2016 yılında kamu ve özel sektöre yönelik de çok sayıda eğitim verilmiştir. Bu eğitimler özetle;

Pazarlama Yönetimi

Kurumsal İletişim

Kişisel Gelişim

Zaman Yönetimi

Müşteri İlişkileri Yönetimi

İnsan Kaynakları Yönetimi

Mali Tablo Analizi ve Karar Süreçlerine Etkileri

Maliyet Muhasebesi ve Karar Süreçlerine Etkileri

Yönetim Muhasebesi ve Karar Süreçlerine Etkileri

Merkez bünyesinde gerçekleştirilecek tüm çalışmalar ile güncel haber ve duyurulara, Merkezimizin www.hititsem.hitit.edu.tr adresinden veya 0 364 222 1000 nolu telefondan ulaşılabilmektedir


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube