Yayınlanma Tarihi: 17 Aralık 2016 Cumartesi

Terörü Lanetliyoruz

Milletimizin birliğine ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne yönelik bugün Kayseri’de yapılan insanlık dışı saldırıyı şiddetle lanetliyoruz.

Kopmayan bir kardeşlik bağı ile asırlardır yaşadığımız bu topraklarda; ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik hareket eden şer odaklarınca düzenlenen kalleş saldırılar ve teröre karşı, kardeşlik ve dayanışma duygularımızdan taviz vermeden, sabırla dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Unutulmamalıdır ki, menfur saldırılardan medet umanlar, hain planlarıyla asla emellerine ulaşamayacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Hitit Üniversitesi olarak milletimizin birliği ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna şehit olan askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk Milletine sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ