Yayınlanma Tarihi: 14 Aralık 2016 Çarşamba

Halep’e Yardım Kampanyası

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı, Halep’teki mazlumlar ve mağdurlar için Sivil Toplum Kuruluşlarını bir araya getirerek Halep’te yaşananlara seyirci kalmayarak yeni bir kampanyaya öncülük ediyor.

“Halep’te İnsanlık Ölmesin” sloganıyla başlatılan kampanyaya destek olarak bu insanlık dramına “dur” diyebilirsiniz.

Bizlerde Üniversite olarak, bütün akademik ve idari personelimizi, iş adamlarımızı, sanayicilerimizi, esnafımızı, sanayi ve ticaret odalarımızı, sendikalarımızı, sivil toplum örgütlerimizi ve milletimizin her ferdini bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. 

BAĞIŞ YÖNTEMLERİ

“Halep’te İnsanlık Ölmesin” kampanyaya katkıda bulunmak isteyen hayırseverlerimiz aşağıdaki bağış yöntemlerinden dilediklerini kullanarak bağışta bulunabilirler. 

SMS İLE BAĞIŞ  

SMS bağışı yoluyla kampanyaya katılmak isteyen hayırseverlerimiz tüm GSM operatörlerinin faturalı hatları üzerinden “HALEP” yazıp 5601’e SMS mesajı göndererek 10 TL tutarında bağışta bulunabilirler.

ONLINE BAĞIŞ

Türkiye Diyanet Vakfı web sayfası üzerinden bağış yapmak isteyen hayırseverlerimiz bagis.diyanetvakfi.org.tr  adresinden tüm bankaların kredi kartı veya debit kartı ile online bağış yöntemiyle bağış yapabilirler.

BANKA YOLUYLA BAĞIŞ

Yurtiçi veya Yurtdışından banka yoluyla kampanyaya katkı vermek isteyen hayırseverlerimiz aşağıda belirtilen hesap numaralarına EFT veya havale yaparak bağış yapabilirler.

BANKA HESAP BİLGİLERİ


MAKBUZ KARŞILIĞI BAĞIŞ 

Kampanyaya nakit olarak bağış yapmak isteyen hayırseverlerimiz Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri ile tüm İl ve İlçe müftülüklerimize müracaat ederek makbuz karşılığında bağışta bulunabilirler.
Halep’e Yardım Kampanyası hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız. 

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube