Yayınlanma Tarihi: 15 Kasım 2016 Salı

2016 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Ek Yerleştirme Sonuçları

Değerli Öğrencilerimiz,

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Ek Yerleştirme tercihlerinde Üniversitemizi tercih eden öğrencilerimiz ÖSYM tarafından açıklanmıştır. Üniversitemizi tercih ederek kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi bu güne kadar olan özverili çalışmaları ve tercihlerinden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Dikey Geçiş Sınavı Ek Yerleştirme kayıt işlemleri 14-18 Kasım 2016 tarihleri arasında (09:00 - 17:00 arası) Hitit Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır.

Kayıt Sırasında İstenecek Belgeler

1. DGS sonuç belgesi
  2. Ön lisans diplomasının aslı (henüz alınmadıysa yeni tarihli Mezuniyet Belgesi)
  3. Ön Lisans programında aldığı derslerin içerikleri ve Not dökümü
  4. Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  5. 29 yaşından büyük adaylar için askerlik şubelerinden alınacak Askerlik Durum  Belgesi
  6. 4 adet vesikalık fotoğraf (fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş olmalı)
  7. İkinci Öğretime yerleştirilen öğrencileri için Öğrenim ücretinin ödenmesi ile ilgili dekont.

Öğrencilerimiz öğrenim ücretlerini Halkbank Şubelerine yatırabilirler. Bunun için ödeme esnasında Hesap Numarası olarak Okul Numarası başına '0'(sıfır) eklenmesi ve işlem sonucunda ödeme dekontu alınması gerekmektedir.

Okul Numarası ve diğer bilgilere 2016 DGS Ek Yerleştirme ile Üniversitemize Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenci Listesi bağlantısından ulaşılabilir.

Kayıtla İlgili Önemli Notlar

1. Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.
  2. Kayıt için istenen belgelerin aslı görülmeden fotokopisi kabul edilmez.
  3. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.
  4. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayanlar herhangi bir hak talep edemezler.

Kayıt Yeri: Hitit Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Kuzey Kampüsü, Çorum

Telefon    : 0364 219 20 60 – 0364 219 20 66