Yayınlanma Tarihi: 12 Ocak 2016 Salı

Üniversitemizden Basın Açıklaması

Yüzyıllardır tüm dünyanın örnek aldığı huzur, mutluluk ve barış ortamında bir arada yaşayan vatandaşlarımızı ayrıştırmaya yönlendirme çabaları ve kardeşlik ortamını bozmaya yönelik oyunlar asla amaçlarına ulaşamayacaktır.

Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 vizyonları kapsamında ülkesini seven herkese çok büyük bir iş düşmektedir. Bu çerçevede Hitit Üniversitesi olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilincinden hareketle ülkemizin tüm dünyada her anlamda daha büyük atılımlar yapabilmesi için çalışmalarımızın hız kesmeden devam edeceğini belirtmek istiyoruz. 

Ülkemizin içinden geçtiği bu süreçte yaşanan olayları tüm vatandaşlarımızın yeniden gözden geçirmesi gerektiği inancındayız. Şüphesiz ki bu olaylar karşısında metanetimizi koruyarak birbirimize daha da çok kenetlenecek, dün olduğu gibi bundan sonrası içinde omuz omuza, tek yürek hareket ederek ülkemizin ve milletimizin birliğini, beraberliğini, huzurunu devam ettirme kararlılığında olacağız.

Ülkemizdeki huzur, istikrar ve kardeşlik ortamını bozmaya yönelik yapılan her türlü saldırıyı ve açıklamayı Hitit Üniversitesi olarak kınıyoruz.


HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube