Yayınlanma Tarihi: 07 Eylül 2015 Pazartesi

Terör Saldırılarını Kınıyoruz

Son dönemlerde artan terör olayları ile birlikte dün akşam da Hakkari’de gerçekleştirilen insanlık dışı terör saldırısı şüphesiz ki milletimizi derinden yaralamıştır. Ülkemizdeki huzura, istikrara ve kardeşliğe yönelik düzenlenen bu hain saldırıları büyük bir üzüntü ile karşılıyor ve terörün her türlüsünü lanetliyoruz.

Ülkemizin ve milletimizin birliğine, beraberliğine; huzuruna, barışına gölge düşürmek isteyen, bizi ayırma girişimlerinde bulunan, beraberliğimizi bozmaya yönelik düzenlenen kalleş saldırılardan medet umanlar unutmamalıdırlar ki asla hain emellerine ulaşamayacaklardır. Kalleş saldırılar karşısında, geçmişte olduğu gibi bugün de omuz omuza, tek yürek hareket ederek bu birlikteliği devam ettirme kararlılığındayız.  

Büyük bir cesaret ve fedakârlıkla ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızın ailelerinin acılarını yürekten paylaşıyoruz. Düzenlenen hain saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet, şehit ailelerimiz ile milletimize sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

 

                                                                                                                         HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube