Yayınlanma Tarihi: 07 Eylül 2015 Pazartesi

HİTİTSEM’den Ücretsiz İngilizce ve Bilgisayar Kursu

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi idari personeline ücretsiz “İngilizce ve Bilgisayar” kursu vermeye hazırlanıyor. Stratejik hedeflerimiz doğrultusunda düzenlenecek olan kurslarla idari personelimizin bir yabancı dil konuşabilmesi ve bu dilde okuduğunu anlayabilmesi amaçlanmaktadır.

Üniversitemiz, çalışan idari personelin niteliğinin yükseltilmesine önem vererek kurumumuza yakışır nitelik ve özellikte olmasını temin etmek amacıyla bazı hizmet içi eğitim programları düzenlemeyi planlamak istemektedir. Üniversitemizin öğretim elemanları tarafından verilecek olan adı geçen kurslar Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HİTİTSEM) bünyesinde gerçekleştirilecektir.

Üniversitemizin farklı birimlerinde görev yapan idari personellerin katılacağı eğitimlere efektif bir planlama yapılabilmesi için ilgilenen idari personelimizin aşağıda linki verilen elektronik formu 11 Eylül 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar doldurmasının sağlanması gerekmektedir.

Elektronik forma ulaşmak için tıklayınız.