Yayınlanma Tarihi: 31 Ağustos 2015 Pazartesi

Üniversitemiz Hacı Bektaş Veli Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğüne Doç. Dr. Adem Korukcu Atandı

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Adem Korukcu, Hacı Bektaş Veli Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğüne atanmıştır.

Ataması yapılan Öğretim Üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Doç. Dr. Adem Korukcu

1977 yılında Almanya’da doğdu. 1999 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. 2000 yılında Gazi Üniversitesi Çorum İlahiyat Fakültesinde göreve başladı. Ankara Üniversitesi’nde “Tevhid-i Tedrisat Kanunu ve Din Eğitimi” adlı tezle 2001 yılında yüksek lisansını, “Kavram Haritalarının Din Öğretiminde Kullanımı” adlı tezle 2007 yılında doktorasını tamamladı. Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde Temmuz 2009 tarihinden itibaren Yardımcı Doçent; Ekim 2013 tarihinden itibaren ise, Doçent olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.