Yayınlanma Tarihi: 03 Ağustos 2015 Pazartesi

Üniversitemize Gelerek Kayıt Yapacak Yeni Öğrencilerimiz için Kayıtlar Başladı

2015-ÖSYS merkezi yerleştirme sonuçları ile Üniversitemizin herhangi bir programına kayıt hakkı kazanan yeni öğrencilerimizin şahsen kayıt işlemleri 03-07 Ağustos 2015 tarihleri arasında Üniversitemiz Kuzey Kampüsü’nde yer alan Rektörlük binası içerisindeki Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda yapılacaktır.  Adayların kayıt için belirtilen süre içerisinde şahsen başvurmaları ve kayıt işlemini tamamlamaları gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde e-Devlet kapısından ya da şahsen kaydını yaptırmayan öğrenciler, kayıt hakkını kaybedeceklerdir.

Üniversitemize kayıt işlemini e-Devlet kapısından yapmak isteyen öğrencilerimiz, Üniversitemize gelmeden e-Devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresinden 05 Ağustos 2015  Çarşamba günü bitimine kadar kayıtlarını yapabilirler. Bu yolu tercih eden öğrencilerin kayıt işlemleri için ayrıca Üniversitemize gelmelerine gerek yoktur. Öğrencilerimiz e-Devlet şifresi sahibi olmakla ayrıca Kredi Yurtlar Kurumu'na ait kredi ve burs işlemlerini gerçekleştirebilecekleri gibi, öğrenci belgesi de alabilmektedirler.

Yeni öğrencilerimizin kayıt süresince ihtiyaç duyabilecekleri bilgilere ulaşabilmeleri amacıyla oluşturduğumuzu yeni web sayfamız (http://www.yenikayit.hitit.edu.tr ), güncel bilgilerle her zaman öğrencilerimizin hizmetinde olacaktır.

Üniversitemize şahsen gelerek yüz yüze kayıt yaptırmak için 03 Ağustos 2015 tarihinde hava yolu ile Amasya/Merzifon havayolu üzerinden şehrimize gelecek öğrencilerimiz için uçakların geliş saatlerine uyumlu olarak bir günlük otobüs servis hizmetimiz olacaktır. Hava limanına gelen öğrencilerimizin ücretsiz servis hizmetinden yararlanabilmesi için havalimanında oluşturulan Hitit Üniversitesi Bilgilendirme Noktası ile iletişime geçmeleri yeterli olacaktır. Ayrıca yeni öğrencilerimiz 03-07 Ağustos 2015 tarihleri arasında Çorum şehirlerarası otobüs terminalinde ve şehir merkezinde (saat kulesi yanı) oluşturduğumuz Üniversitemiz Bilgilendirme Noktalarından gereksinim duyacakları her türlü desteği alabileceklerdir.


HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube